Over ons

Interieurs ontwerpen is ons vak, al meer dan 20 jaar. We designen en bouwen zowel de binneninrichting als de architecturale ‘schil’. Om in te wonen of om in te werken. We tekenen, timmeren, schaven en orkestreren met slechts één aanspreekpunt. Zo maken we het u mooi comfortabel! Een overzicht van onze realisaties kan u vinden op de pagina referenties. Pascal Segers begeleidt u in plan, concept en uitvoering! Wij hebben een team van 6 medewerkers en doen daarnaast beroep op een geselecteerd netwerk van toeleveranciers om uw volledige bouw- of rennovatieproject tot een goed einde te brengen.

Pas is more !

 

Pascal

Hoe zien we uw droom ?

“Pas is more” is onze filosofie. Renovatie in de 21ste eeuw vraagt een nieuwe aanpak. U wil een oplossing, slechts één aanspreekpunt, u wil niet werken met grote firma’s, maar wel met gepassioneerde stielmannen. U heeft een oog voor detail. U wil een concept dat onderschreven wordt met uw en onze persoonlijke handtekening. Dan pas is PAS meer.

Pascal Segers

Pascal

Hoeveel meer is dan dat?

‘Pas is More’ wil zeggen dat we een one-stop-shop zijn voor uw architectuur en binnenhuisinrichting. Van concept tot techniek. Van verf tot meubilair. Samenwerken staat voor ons centraal. Bij de intake nemen we onze tijd. Die hebben we nodig om u en uw plannen te leren kennen. Bouwprojecten zijn een verzameling van wensen en dromen. Die proberen we samen zo goed mogelijk in te vullen. Steeds met een vast budget en een strikte timing.

Contacteer ons vrijblijvend voor een verkennend gesprek.

Pascal

Services

Architecture

Even de dingen duidelijk stellen. Wij zijn geen architecten! Maar hebben wel jarenlange ervaring in het realiseren van nieuwbouwprojecten en renovaties. ‘Pas is More’ is een flexibel concept. Dit wil zeggen dat we nauw samenwerken met uw architect indien gewenst of zelf zorgen voor de architectuurbegeleiding. Wij hebben alle kennis in huis om uw nieuwbouw, bijbouw of rennovatieconcept te realiseren.

Pas ontwikkelt zowel werkomgevingen als woningen

De hedendaagse woningbouw staat voor een revolutie. Met de komst van nieuwe technieken, materialen en concepten is er veel meer mogelijk dan de traditionele woningbouw doet vermoeden. Bij PAS denken we graag vooruit op onze tijd. Om de laatste nieuwe technieken te integreren en te tonen aan onze klanten hebben we een modelwoning gebouwd. Een pareltje..zowel van buiten als van binnen… We kunnen er veel over schrijven, maar we willen het vooral tonen en vertellen. Vandaar dat we u hartelijk uitnodigen voor een bezoek bij ons.

 

kijkwoning terras

 

Kijkwoning interieur

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Interiors

Een interieur is iets persoonlijk. Je wil zelf graag je eigen stempel drukken op je leef- en/of werkomgeving. Maar je wil ook gebruik maken van nieuwe technieken, snufjes en minimalisme? Dan ben je bij PAS Interiors aan het juiste adres. Wij bedenken en ontwerpen niet alleen je nieuwe interieur, we realiseren het ook! Met een groot oog voor kwaliteit, detail en uitvoering realiseren wij samen met u uw droomproject! Welkom bij PAS Interiors

Voor de professionele wereld

Het nieuwe werken vraagt om nieuwe aanpak, ook in de werkomgeving. Bij PAS vertrekken we steevast vanuit een gebruikersstudie. Wat willen we functioneel? Wat willen we uitstralen? Welk gevoel willen we creëren? En niet in het allerminst: Wat zijn uw timing & budget? Een werkomgeving evolueert naar een woonomgeving en een woonomgeving naar een werkomgeving. Grenzen vervagen, nieuwe technologieën doen hun intrede. We hebben dan ook al heel wat ervaring in het inrichten van toonzalen, werkomgevingen en bedrijfsgebouwen. Graag nemen we u mee naar enkele van onze toonaangevende referenties. Alles kan.

Interieur gang Cegeka

 

Interieur Cegeka

Voor uw eigen droomwoning

Wonen evolueert naar leven. Wanneer we thuis zijn, willen we esthetiek combineren met functionaliteit, minimalisme met gezelligheid. Bij PAS Interiors vertrekken we vanuit die filosofie. Samen bepalen we uw droom, die we daarna toetsen aan de realiteit. We vertrekken vanuit een concept… dat we daarna volledig uitvoeren tot in het kleinste detail en het laatste likje verf, met een aangepast meubilair en de juiste kleuren. ‘Pas is More’ is uw ‘companion de route’.

Interieur modelwoning Ceyssens zwembad

 

 

naar onze referenties

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren